Waiting

Kalas_väntanNär man väntar på något gott och får vänta alldeles för länge. Den här gången vankades det kalas och varje minut kändes som en evighet. Inte bara för damen i fråga utan även resten av familjen, som torterades med ett evigt tjatande. Kommer de snart? NU HAR JAG VÄNTAT JÄTTE JÄTTE LÄNGE!! Kommer de snart eller?? Men när de väl dyker upp och man ser hur ögonen glittrar av lycka så är allt glömt. Tills det börjar om och man plötsligt har 10 ungar som undrar: – När ska vi äta tårta? Hallåå när ska vi äta tårta? När börjar fiskedammen??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: