Smutsrosa färg i barnrummet.

Min dotter har sen första dagen i förskolan haft en förkärlek till rosa och det har smittat av sig. Inte minst på mig, som verkligen har gått bananjas. Rosa i köket, rosa dörr, rosa trappa.. ja ni förstår det verkar inte finnas någon hejd. Nu har jag dessutom spenderat helgen med att måla om Dellas rum och självklart blev det rosa. Rosa tak och rosa väggar. Hade Della fått bestämma hela vägen så hade det blivit lite mer ”skrikrosa”.. men någon måtta på delaktigheten får det väl ändå vara!?

Della beckersHär har ni slutresultatet och hon blev minst lika nöjd som mig. Färgen heter Mohair och kommer från Beckers. En väldigt  ljus variant av smutsrosa. Jag valde mellan den och Romans 655, men i det här rummet finns det bara ett ganska litet fönster vilket gör rummet ganska mörkt så det fick bli den ljusare varianten.
Della Pink Beckers2
Tellkiddo beckersPink Mini RodiniNu är det bara det roliga kvar, piffet, också ska vi bygga en säng. Jag blev väldigt inspirerad av Marias säng bygge men har även funderingar på att bygga en med förvaring under. Vi får se vad vi bestämmer oss för men först är det hockeycup för Wille så piffet får vänta tills ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: