Jag ska måla hela världen.

Della Kaspar 3
Jag är fortfarande lite småkär i Kaspar tapeten från Sandberg Wallpaper, en klassiker som aldrig går ur tiden. Den här tapeten är även en stor favorit hos barnen.
Della Kaspar
Det är extra kul att det går att färglägga tapeten. Är man inte så förtjust i tanken på färg  så kan man låta de färglägga på ett ställe som inte syns super mycket. Men är barnen tysta lite för länge så är risken stor att de har gått loss med färg lite överallt. Jag pratar av egen erfarenhet. Ingen jätte kul erfarenhet men jag fick skylla mig själv.
Della Kaspar 2För jag ska måla hela världen lilla mamma full av solsken varje dag att det regnar och är grått det gör detsamma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: