Sängkläder att älska (i).

In love with Midnatts sängkläder. Som vanligt hade jag dock beslutsångest när jag skulle beställa. Det finns alldeles för många fina färger att välja mellan men jag bestämde mig tillslut för Wilted. Jag har ju pratat om den perfekta rosa nyansen förr och jag måste nog ta tillbaka det jag sa då. För här har vi den:

Wilted
Midnatt tattoo
Midnatt Della
Rosa och senapsgult är den ultimata färgkombinationen enligt mig. Så jag tror bestämt att jag måste klicka hem ett set i Dromedary färgen as well.

sängen sängkläder
Kort och gott, sängkläder att älska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: