Ut på tur aldrig sur.

Della Miniwilla Okt18 .jpg
I söndags gick vi ut i skogen för att leta svamp. Trotts att vi endast hade tre kantareller kvar i korgen när vi kom hem så var alla glada och nöjda. Så skönt och avkopplande att komma ut i skogen en stund. Svamp Miniwilla Okt18 4
Den fina halsduken kommer från Caroline Bosmans.Svamp Miniwilla Okt 18 5.jpgKung Fu Panda skulle med för att skydda oss mot tigrar och lejon. Det finns visst massor av sådana i våra skogar. Svamp Miniwilla Okt18 KavatKängerna från Kavat passar i alla väder och blir bara skönare och finare desto mer de används.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: